Info Avond 20-3-2018 Patricia en Arno

Info avond gezondheid 20 maart 2018 19:00

 

Pythagoras zei het al jaren geleden: “om kennis te vermenigvulden moet je het delen”

Onder dit mom organiseert Cardio Gym Westervoort samen met Patricia Vorstenbos en Arno Vonk op 20 maart 2018 een informatieve maar bovenal gezellige avond, waarbij gezondheid centraal staat.

Een avond die in het teken zal staan van “lief en goed zijn voor je lichaam en geest in de breedste zin des woords”

Op deze avond word je op hoogte gebracht over wat (zorgvuldig gekozen) voedingssupplementen voor je kunnen doen. Vooral wanneer je voedingspatroon onregelmatig is geworden en/of uit balans is geraakt. Met behulp van suppletie jouw lichaam beter leren kennen? Arno vertelt er op deze avond graag meer over!

Patricia geeft een lezing over haar autobiografische boek “Mijn leven stond stil; een boek over ziek zijn, luisteren naar het stemmetje vanbinnen en positief blijven”

“Vijf jaar geleden begon haar, zoals ze er nu tegen aankijkt, zwaarste uitdaging in het leven. Ze werd doodziek. Ze was radeloos, verdrietig en boos. Boos omdat haar dit moest overkomen in de bloei van haar leven.

Ze kreeg een diagnose die er niet omloog: MS. Maar ze voelde al snel diep van binnen dat dit niet klopte. Haar ‘klopjacht’ naar wat het dan wel zou zijn -de ziekte van Lyme- was geopend. Ze besloot haar gevoel te volgen, herpakte haarzelf en werd strijdlustig. Een gevecht tegen haarzelf, haar ziekte en zo nu en dan het gevestigde witte-jassen circus was het gevolg. Dit gevecht heeft ze gelukkig op alle fronten gewonnen. De grootste strijd en uitdaging in haar leven, is veranderd in de grootste dankbaarheid. Deze transformatie, deze overwinning wil ze graag delen met iedereen die het nodig heeft.”

Uiteraard is er gelegenheid tot het stellen van vragen aan beide sprekers na de lezingen, het boek aan te schaffen (kosten € 17,50) en uiteraard een afspraak in te plannen bij Arno voor de supplementen of voor een intake in de sportschool.

Hopelijk tot de 20e!

Datum:    20 maart 2018
Tijd:          19.00 – 21.30 uur
Adres:      Het Vergun 5, 6931KC Westervoort (Er is voldoende
gratis parkeergelegenheid)
Entree:    gratis

Aanmelden: via Facebook evenement

per mail: info@cardiogymwestervoort.nl

of telefonisch: 026 – 3115108

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *